logo
امروز : شنبه ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ ساعت ۱۹:۲۲
[ شناسه خبر : ۴۵۴۸۴ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 2 دقیقه ]
مدیر دفتر بازار برق زنجان خبر داد:

بهره‌مندی از انرژی خورشیدی در بخش کشاورزی زنجان

بهره‌مندی-از-انرژی-خورشیدی-در-بخش-کشاورزی-زنجان
مدیر دفتر بازار برق و تولیدات پراکنده شرکت توزیع نیروی برق استان زنجان گفت: کشاورزان زنجانی می‌توانند با احداث نیروگاه خورشیدی معادل ۸۰ درصد از دیماند خود، از قطع برق در دوره‌های اوج مصرف جلوگیری کنند.

رامین کاظمی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «موج‌رسا»؛ با بیان اینکه در راستای رفع ناترازی انرژی برق در کشور دولت اقدامات گسترده‌ای را در حوزه‌های مختلف به اجرا گذاشته است، اظهار کرد: یکی از مهم‌ترین این اقدامات بهره‌گیری از انرژی خورشیدی به‌عنوان منبعی پاک پایدار و قابل اتکا برای تأمین بخشی از نیاز مصرفی دستگاه‌ها، صنایع و بخش کشاورزی است. 

بیشتر بخوانید

وی با بیان اینکه وزارت‌خانه‌‌های مرتبط نیز به‌ویژه در حوزه کشاورزی صنایع و ادارات دولتی در اجرای این سیاست پیشگام بوده‌اند، عنوان کرد: تلاش شده تا با ایجاد الزاماتی هوشمندانه مصرف برق به سمت بهره‌برداری از انرژی تجدیدپذیر سوق داده شود.

مدیر دفتر بازار برق و تولیدات پراکنده شرکت توزیع نیروی برق استان زنجان با اشاره به اینکه برای صنایع میزان نصب نیروگاه خورشیدی براساس شیفت کاری تنظیم شده است، ابراز کرد: به این صورت که صنایع تک‌شیفت موظف‌اند ۴۵ درصد، صنایع دوشیفت ۶۵ درصد و صنایع سه‌شیفت ۸۰ درصد از دیماند (حداکثر نیاز مصرفی برق) خود را از طریق احداث نیروگاه‌های خورشیدی تأمین کنند.

وی ادامه داد: این اقدام نه‌تنها به کاهش فشار بر شبکه برق کشور کمک می‌کند بلکه مزایای اقتصادی قابل‌توجهی از جمله کاهش هزینه‌های انرژی، افزایش پایداری تولید و بهره‌مندی از مشوق‌های دولتی را نیز برای صاحبان صنایع به همراه دارد، گفت: در بخش کشاورزی نیز تدابیر خاصی اتخاذ شده است.

مدیر دفتر بازار برق و تولیدات پراکنده شرکت توزیع نیروی برق استان زنجان با تأکید بر اینکه کشاورزان می‌توانند با احداث نیروگاه خورشیدی معادل ۸۰ درصد از دیماند خود، از قطع برق در دوره‌های اوج مصرف جلوگیری کنند، اضافه کرد: برق تولیدی آن‌ها به صورت ماهانه توسط دولت خریداری شده و هزینه آن مستقیماً به حساب کشاورزان واریز می‌شود.

کاظمی با بیان اینکه این طرح با هدف حمایت از کشاورزان و تضمین پایداری تولید در این بخش حیاتی کشور طراحی شده و مشوق مهمی برای گسترش انرژی‌های پاک در روستاها و نواحی کشاورزی محسوب می‌شود، ابراز کرد: ادارات و نهادهای دولتی نیز موظف شده‌اند حداقل ۲۰ درصد از برق مصرفی خود را از طریق انرژی خورشیدی تأمین کنند. 

وی بیان کرد: اجرای این سیاست در دستگاه‌های دولتی نه تنها به‌عنوان الگویی برای سایر بخش‌ها عمل می‌کند، بلکه تأثیر به‌سزایی در کاهش مصرف برق شبکه سراسری خواهد داشت. 

مدیر دفتر بازار برق و تولیدات پراکنده شرکت توزیع نیروی برق استان زنجان عنوان کرد: اگر صنایع و بخش کشاورزی به‌طور گسترده به این سیاست‌ها پایبند باشند، می‌توان گامی اساسی در جهت برطرف‌کردن ناترازی برق کشور برداشت.

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر